em-technics banner
Info

EM-Technics staat voor Electrical Mechanical Technics opgericht in 2008 te Boxtel. Door in het verleden technische dienstverlening uitgevoerd te hebben is na veel vraag van onze klanten deze webwinkel en service website ontstaan. EM-Technics levert alleen kwaliteitgereedschappen tegen een aantrekkelijke prijs voor bedrijven en particulier.

In onze webshop staan meer dan 38.000 artikelen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we pdf catalogi in onze website verwerkt, Mocht er een gewenst product niet in ons assortiment voorkomen, kunt u daarover contact met ons opnemen voor een offerte.

De meeste producten staan afgebeeld in de beschikbare PDF catalogi.

Bij onjuistheden mag u uiteraard altijd melding maken via E-Mail.

Veel van onze artikelen kunnen direct vanaf de fabrikant of importeur geleverd worden. Dit komt ten goede aan de levertijd.

Bij bestellingen via E-Mail vragen wij u om vooruit te betalen of onder rembours.

Wenst u om een bestelling op te komen halen , dan vragen wij 10% aanbetaling. Dit om er zeker van te zijn dat een bestelling ook daadwerkelijk wordt afgehaald en voor de goederen betaald wordt. Helaas is deze maatregel nodig.

EM-Technics levert o.a.  Stahlwille, Elora, Gedore, Knipex, Skandia, Makita, Bosch, Hitachi, Creusen, BDS, Edma, Löwe, Bahco, Stanley, Bessey, Erdi, Medid, Midlock, Draper, Blickle, Klingspor, Abus, Loctite, Molykote, Loxeal, Motip, HPX, 3M, Gesipa, Deka, Benning, Gardena, Wolf garten, Freund, Irwin, Heuer, Hunersdorff, ABA, Qlinq, Do-it, North, Heller, Van alphen.

Ons assortiment blijft groeien. Inmiddels zijn er zo'n 100.000 artikelen leverbaar waarvan er 30.000 staan vermeld in onze webwinkel.